Francesco Cirillo – Technika Pomodoro

Technika Pomodoro

Francesco Cirillo

Jan Melvil Publishing – 2019
brož
nová kniha
184 stran

sleva 27 % 299 Kč

218 Kč

KOUPIT skladem

#Osobní rozvoj

Když si vysokoškolák Francesco poprvé natáhl při učení kuchyňskou minutku v podobě rajčete, nemohl ještě tušit, že právě vynalezl nejpopulárnější time managementovou metodu na světě. Za 30 let své existence se technika Pomodoro stala legendou a dnes tvoří součást pracovní rutiny milionů lidí, kteří poznali výhody střídání přesně vyměřených fází práce a přestávek. Technika Pomodoro u nás vychází poprvé knižně, navíc obohacená o systém řešení vnitřních i vnějších vyrušení a o metody pro týmy. Se zavedením pravidel techniky Pomodoro získáte: klid, soustředění, sebevědomí a kontrolu nad situací přesný odhad délky plánované činnosti schopnost správné reakce na vyrušení během hluboké práce zrychlení a odhodlání své úkoly úspěšně dokončit VOLNÝ ČAS Nechte čas pracovat pro vás. Stačí tužka, papír, minutka a můžete začít. O technice Pomodoro Základem techniky Pomodoro jsou pětadvacetiminutové intervaly hluboké práce prokládané krátkými přestávkami. Po každém bloku čtyř odpracovaných Pomodor přichází delší pauza. Součástí metody je však také plánování a průběžné monitorování denních činností, evidence výsledků a zpracování cenné zpětné vazby, kterou si pomocí jednoduchých záznamů můžete poskytovat sami. Kromě zjednodušení pracovních procesů tak díky technice Pomodoro zjistíte, kolik času a úsilí si různé činnosti skutečně žádají, a již nikdy nepadnete do pasti nesplněných termínů. „Čas je pro mnoho lidí nepřítel. Jeho běh nám nahání úzkost a umocňuje sklon prokrastinovat, zvlášť když se blíží deadline. Technika Pomodoro vznikla s cílem udělat si z času cenného spojence, který nám pomůže dotáhnout úkoly do konce.“ — Francesco Cirillo O autorovi Francesco Cirillo je inovátor, konzultant a tvůrce techniky Pomodoro, světově uznávané metody vedoucí k vyšší produktivitě. Vlastní firmu Cirillo Consulting a školí v řadě předních světových společností, start-upů i evropských institucí. Svou techniku rozvíjí od 80. let, kdy ji začal používat na vysoké škole. Žije v Berlíně.

skrýt popis

Když si vysokoškolák Francesco poprvé natáhl při učení kuchyňskou minutku v podobě rajčete, nemohl ještě tušit, že právě vynalezl nejpopulárnější…

zobrazit celý popis

Komentáře ke knize

Prodáváme nové i použité knihy, některé z nich mají privilegium být vzácné.

Pokud máte krabici od banánů plnou knih a práší se na ně, vykoupíme je.

Plnoknih s.r.o., Na Náměti 561/9, 284 01 Kutná Hora