Academia Barilla
pevná papírová vazba
nová kniha
160 stran
S příchodem léta se mění i naše stravování. Toužíme po jídlech, která jsou lehčí, osvěžující, snadná a především rychle připravitelná, abychom nemuseli trávit tolik času u plotny. Není to však pouze změna naší chuti nebo tendence zdržovat se více v přírodě, jež nás směrují k jinému jídelníčku – i naše tělo vyžaduje odlišný způsob stravování. Kvůli vyšší teplotě a narůstajícímu riziku dehydratace se doporučuje zvýšit příjem tekutin; zároveň by se mělo jíst více ovoce a zeleniny. Čerstvé saláty možno připravit z velkého množství přísad, jako jsou luštěniny, lehké sýry, kuřecí maso nebo ryby. Zvláštní místo náleží mořským plodům a pozornost zasluhují také ovocné zákusky, jako osvěžující sorbety. V létě zkrátka potřebujeme méně sytá jídla. Např. oběd sestávající z cereálního salátu a křupavé zeleniny nebo z rybího špízu a citronové ledové tříště je ideální: výživný, přesto nízkokalorický.
S příchodem léta se mění i naše stravování. Toužíme po jídlech, která jsou lehčí, osvěžující, snadná a především rychle připravitelná,…
Prodáváme nové i použité knihy, některé z nich mají privilegium být vzácné.
Pokud máte krabici od banánů plnou knih a práší se na ně, vykoupíme je.
Plnoknih s.r.o., Na Náměti 561/9, 284 01 Kutná Hora